Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 2/3: To επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 2/3: To επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα

Γυναίκα χωρίς όνομα 2/3: Ο Γιώργος καταλαβαίνει πως η Λίζα βάζει λόγια στον μικρό Μανώλη και φοβάται πως θα χάσει το παιδί.

Γυναίκα χωρίς όνομα 2/3: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Μαρίνα σοκαρισμένη έχει ακούσει το ηχογραφημένο υλικό, όπου η Μάρθα κανονίζει με τον Νίκο να βγάλουν από τη μέση την Κάτια και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η Μάρθα – ανήξερη ακόμα – συνεχίζει το θέατρο και τις ραδιουργίες πίσω από την πλάτη των υπολοίπων. Η Κάτια προσπαθεί να κατευνάσει τον Αργύρη που είναι έξαλλος με την Εύα, που τόσα χρόνια του έκρυβε πως είχαν ένα γιο. Όταν πάει να την αντιμετωπίσει, εκείνη του «εξομολογείται» πως δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

Η Μαρίνα απειλεί πως θα καταγγείλει τον αστυνόμο αν τολμήσει να προχωρήσει με το παράνομο τεστ DNA. Η Έλλη είναι απαρηγόρητη, καθώς ο Χατζής καταφέρνει και πετάει τους Μακρήδες έξω από το σπίτι τους. Ο Γιώργος καταλαβαίνει πως η Λίζα βάζει λόγια στον μικρό Μανώλη και φοβάται πως θα χάσει το παιδί. Στο μεταξύ, μια φωτογραφία με την Μάρθα, την Κάτια και τη Ρένα στις φυλακές, πέφτει στα χέρια του Νίκου. Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους τι έμαθε για τη Μάρθα και πάει διαλυμένη να την αντιμετωπίσει.

Γυναίκα χωρίς όνομα 2/3: Το trailer
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις