Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Βουτσάς – Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Βουτσάς – Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Κώστας Βουτσάς - Μητσοτάκης: Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα, αναφέρει στο μήνυμά του για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά ο πρωθυπουργός.

Κώστας Βουτσάς – Μητσοτάκης: Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα. «Ο Κώστας Βουτσάς ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, μαζί με το γέλιο και τη χαρά που μοίρασε απλόχερα σε τόσες γενιές Ελλήνων», σημειώνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Μαζί του δύει μία ολόκληρη εποχή αθωότητας. Η αισιοδοξία και το αγνό του χαμόγελο θα μας συνοδεύουν πάντα». Ολοκληρώνοντας ο κ. Μητσοτάκης στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Στην απώλεια του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. «Το κότερο έφυγε για την τελευταία βόλτα. Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά», έγραψε ο κ. Πέτσας για τον μεγάλο ηθοποιό, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μέσω Twitter αποχαιρέτησε τον Κώστα Βουτσά και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Ένας αειθαλής έφηβος που χάριζε γέλιο & αγάπη μέχρι τέλους. Θα ζει για πάντα μέσα από τις αξέχαστες ερμηνείες του που σφράγισαν τον ελληνικό κινηματογράφο», έγραψε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Κώστας Βουτσάς: Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
Δείτε ακόμη

“Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας” – Το συγκινητικό αντίο της Αλίκης Κατσαβού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις