Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Δωδεκάχρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο – Τον προστάτευσε από τον βίαιο πατέρα του
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Δωδεκάχρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο – Τον προστάτευσε από τον βίαιο πατέρα του

Viral: «Μας άφησαν αυτόν τον σκύλο στο καταφύγιο, μέσα σε ένα κουτί, με ένα σημείωμα κι ένα λούτρινο ζωάκι» έγραψαν οι υπεύθυνοι του Refugio Xollin, όπως γράφει η εφημερίδα metro.

Viral: Σε καταφύγιο ζώων άφησε ένα 12χρονο αγόρι τον αγαπημένο του σκύλο, προκειμένου να τον προστατεύσει από τον βίαιο πατέρα του. Η ιστορία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χάρη στο σημείωμα που άφησε ο 12χρονος Andrés, μαζί με το κουτάβι του κι ένα λούτρινο ζωάκι. Στο σημείωμα περιέγραφε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του. Η οργάνωση «Refugio Xollin», στο Μεξικό, γνωστοποίησε την συγκινητική ιστορία δημοσιεύοντας φωτογραφίες του πιτ μπουλ και του σημειώματος, στις 13 Φεβρουαρίου. «Μας άφησαν αυτόν τον σκύλο στο καταφύγιο, μέσα σε ένα κουτί, με ένα σημείωμα κι ένα λούτρινο ζωάκι» έγραψαν οι υπεύθυνοι του Refugio Xollin, όπως γράφει η εφημερίδα metro.

«Το σημείωμα είχε γράψει ένα αγόρι, το οποίο εξηγούσε πως ο πατέρας του κακομεταχειριζόταν το κουτάβι και επρόκειτο να το πουλήσει. Απελπισμένο το αγόρι, μας άφησε το σκυλί για να το σώσει».  Σύμφωνα με την οργάνωση, το σημείωμα έγραφε: «Το όνομά μου είναι Andrés και είμαι 12χρονών. Η μαμά μου κι εγώ αποφασίσαμε να αφήσουμε τον σκύλο μας στα χέρια σας, κρύβοντάς τον από τον μπαμπά μου, επειδή σκέφτεται να τον πουλήσει.  Αλλά τον κακομεταχειρίζεται και τον κλωτσάει. Μια μέρα τον κλώτσησε τόσο δυνατά που χτύπησε την ουρά του. Ελπίζω πως μπορείτε να βοηθήσετε και να τον φροντίσετε. Του άφησα ένα λούτρινο ζωάκι, για να μην με ξεχάσει».

Viral: Θα δοθεί σε καλή οικογένεια το κουτάβι

Η οργάνωση ανέλαβε τη φροντίδα του κουταβιού και το εξετάζει για πιθανό σπάσιμο στην ουρά. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου το ονόμασαν Ρενέ και ήδη πάνω από 300 άνθρωποι έχουν ενδιαφερθεί για να το υιοθετήσουν, μετά την κοινοποίηση της ιστορίας στο Facebook.

Το Xollin ανέφερε πως το κουτάβι θα δοθεί σε καλή οικογένεια αλλά επισήμανε πως το καταφύγιο φιλοξενεί ακόμα 120 ζώα που επίσης ελπίζουν να βρουν ένα σπίτι και να υιοθετηθούν. «Εάν όλοι άνοιγαν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους όπως στην περίπτωση αυτού του μικρού σκύλου, θα είχαν υιοθετηθεί όλα τα σκυλιά μας από το καταφύγιο» έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις