Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 19χρονη Γαλλίδα Λεμεσός: Έπεσε από τον 5ο όροφο υπαξιωματικός του Ναυτικού
ΚΟΣΜΟΣ

19χρονη Γαλλίδα Λεμεσός: Έπεσε από τον 5ο όροφο υπαξιωματικός του Ναυτικού

19χρονη Γαλλίδα Λεμεσός: Η 19χρονη, μέλος συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, έπεσε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου.

19χρονη Γαλλίδα Λεμεσός: Τραγικό τέλος για 19χρονη Γαλλίδα, μέλος της ναυτικής δύναμης Task Force 473 και συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle. Το συγκεκριμένο ναυλοχεί στο λιμάνι Λεμεσού. Η άτυχη 19χρονη κοπέλα, έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα συνάδελφος της 19χρονης, την εντόπισε να κρέμεται στο κενό. Σοκάρει ακόμα το ότι κρατούσε το γυάλινο προστατευτικό πλαίσιο του μπαλκονιού.

Αμέσως προσπάθησε να την πιάσει αλλά δυστυχώς δεν της έφτανε. Σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια, βγήκε στο διάδρομο και κάλεσε τον φρουρό ασφαλείας. Οι δυο τους έτρεξαν στο μπαλκόνι για να πιάσουν την νεαρή. Παρόλα αυτά, η 19χρονη είχε πέσει στο μπαλκόνι του πρώτου όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Στη σκηνή κλήθηκε η πρόξενος της Γαλλίας στη Λεμεσό και ο διοικητής της άτυχης 19χρονης, που δεν αποκλείεται να είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοολούχων ποτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις