Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οδηγός Corvette: Τροχαίο Γλυφάδα – Τι κατέθεσε ο 40χρονος που παρέσυρε τον Νάσο
ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ

Οδηγός Corvette: Τροχαίο Γλυφάδα – Τι κατέθεσε ο 40χρονος που παρέσυρε τον Νάσο

Οδηγός Corvette: Σε πανικό απέδωσε τις κινήσεις του ο 40χρονος οδηγός της Corvette που προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί μαζί με τη δικηγόρο του και για να καταθέσει για το τροχαίο δυστύχημα.

Οδηγός Corvette: «Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο Νίκο Καρανίκα. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κατέθετε έως και πριν τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Α’ τμήμα Τροχαίας νοτιανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette» τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 40χρονο άνδρα από το Χολαργό, ο οποίος φέρεται να έχει και άλλα τέτοια αυτοκίνητα στην κατοχή του.

«Χτύπησα, δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε. Μόλις κατάλαβα τι συνέβη, ήμουν σε σοκ, γι’ αυτό κι έφυγα», είπε στους αστυνομικούς. Ο οδηγός ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης. Σημειώνεται πως οι Αρχές  γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Τροχαίο Γλυφάδα: Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε. Τη στιγμή που η Corvette πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν καθ’ όλα νόμιμος, φορούσε κράνος και δεν είχε παραβιάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και προχώρησαν εντατικά στις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση του οδηγού της Corvette.

Τροχαίο Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο

Τροχαίο Γλυφάδα: Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της όμορφης οικογένειας του κύριου Γιώργου όπου με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά και χαιρόντουσαν που ζούσαν ανεξάρτητοι και ελεύθεροι.

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δούλευαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» ανέφερε ο πονεμένος πατέρας.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατόν να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτός ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί.

Γιατί εγώ πιστεύω ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό… Έτσι πιστεύω. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν… Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί» είπε ταραγμένος στις σκέψεις του μιλώντας στο protothema.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις