Αθήνα

°C

Σάββατο

17

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα γίνει όμως, όταν ο Δούκας μάθει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης των Άγριων Μελισσών, κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης σε συνέντευξή του έκανε δυνατά spoilers. Μιλώντας στο περιοδικό TV O’Clock και τη Σοφία Τσίρκα ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε μερικές πληροφορίες για το τι θα δούμε στη συνέχεια. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Κλεομένης κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο ο Μελέτης θα ανακαλύψει και θα αντιδράσει άσχημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης. Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει, όμως».

Τι θα γίνει όμως, όταν ο Δούκας μάθει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη; «Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη του και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη. Και θα έρθει αντιμέτωπος με την αντίδραση του Δούκα. Ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση με την Πηνελόπη. Ο Δούκας είναι τόσο σκληρός που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα με το σκηνικό με τον Δούκα».

Άγριες Μέλισσες Spoiler: O Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα

Και σε ότι αφορά στο μυστικό του Κλεομένη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης συνεχίζει: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλο κυνηγητό σε σχέση με την ιστορία του Κλεομένη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημο και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαμπρό του. Σιγά-σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη».

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το trailer της Δευτέρας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις