Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ σε βιβλιοθήκη: Βίντεο που καταγράφει τις ερωτικές σκηνές στον δημόσιο χώριο, στις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ σε βιβλιοθήκη: Βίντεο που καταγράφει τις ερωτικές σκηνές στον δημόσιο χώριο, στις ΗΠΑ

Σεξ σε βιβλιοθήκη: Αναρτήθηκε σε «ροζ» site το βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σεξ σε βιβλιοθήκη: Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους πόλης των ΗΠΑ βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και καταγράφει σκηνές σεξ σε δημόσια βιβλιοθήκη. Όπως αναφέρει το nbclosangeles.com, το επίμαχο βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε στη βιβλιοθήκη Ocean Park της Σάντα Μόνικα, σε ώρες αιχμής, και αναρτήθηκε σε site ερωτικού περιεχομένου. «Αυτό είναι λάθος, τελείως λάθος» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της πόλης. «Είναι δημόσιος χώρος, βιβλιοθήκη όπου πηγαίνουν και παιδιά. Πώς το επιτρέπουν;».

Στο βίντεο που έχει διάρκεια περισσότερα από 10 λεπτά, φαίνεται μία νέα γυναίκα μπροστά από δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια περπατάει στους δρόμους της πόλης πριν να εισέλθει τελικά στη δημόσια βιβλιοθήκη, να γδυθεί και να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις. «Ελπίζω να τους πιάσουν και να πάνε στη φυλακή» είπε κάποιος. Πολίτες τόνισαν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν αυτός που έφτιαξε το βίντεο είχε «περισσότερη αξιοπρέπεια και πήγαινε σε ένα όχι δημόσιο μέρος».

Σεξ σε βιβλιοθήκη: Δηλώσεις του δημαρχείου της πόλης

Άλλωστε οι χυδαίες πράξεις σε δημόσιους χώρους και η κινηματογράφησή τους μπορούν να επισύρουν νομικές συνέπειες. Το δημαρχείο της πόλης σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι οι αισχρές πράξεις στη βιβλιοθήκη είναι παράνομες και την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

«Το βίντεο είναι άκρως ενοχλητικό. Χυδαίες πράξεις στη δημόσια βιβλιοθήκη συνιστούν παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος και του νόμου. Το προσωπικό δεν ήταν εν γνώσει του περιστατικού όταν συνέβη». Το βίντεο έχει ήδη αφαιρεθεί από το «ροζ» site.

Σεξ σε βιβλιοθήκη: Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις