Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Pop Smoke πέθανε: Νεκρός ο ράπερ στο σπίτι του από ένοπλη επίθεση
ΚΟΣΜΟΣ

Pop Smoke πέθανε: Νεκρός ο ράπερ στο σπίτι του από ένοπλη επίθεση

Pop Smoke πέθανε: Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ράπερ γνώριζε τους δράστες, αφού ένας άνδρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Pop Smoke πέθανε: Μια σημαντική απώλεια για τη μουσική σκηνή της ραπ. Νεκρός βρέθηκε ο ανερχόμενος Pop Smoke στο σπίτι του, ύστερα από πυροβολισμούς. Ο ράπερ Pop Smoke, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 20 του χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ, δύο κουκουλοφόροι, κατά πάσα πιθανότητα μέλη συμμορίας, εισέβαλαν στο σπίτι του στις 4.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, πυροβόλησαν πολλές φορές και έφυγαν αφήνοντας τον ράπερ αιμόφυρτο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρικό Κέντρο Σίνταρς-Σινάι στο δυτικό Χόλιγουντ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ράπερ γνώριζε τους δράστες, αφού ένας άνδρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Σύμφωνα με τις νέες αναφορές όπως αναμεταδίδει το TMZ ο θάνατος του ράπερ ενδέχεται να ήταν χτύπημα εκτελεστών και να αποτελεί μέρος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες.

Pop Smoke: Άστοχες οι αρχικές εκτιμήσεις

Ο λόγος που οι αρχές κατευθύνονται στο ενδεχόμενο της εκτέλεσης και όχι σε αυτό της ληστείας που πήγε… στραβά και κατέληξε σε δολοφονία, είναι πως οι αρμόδιοι που έλεγξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας είδαν τους δολοφόνους να αποχωρούν από το σημείο με άδεια χέρια.

Οι αρχικές εκτιμήσεις περί ληστείας ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του Pop Smoke στον προσωπικό του λογαριασμό στο Isntagram. Στην φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» πόζαρε στο πλευρό ενός φίλου του που κρατούσε πάκο χαρτονομίσματα, ενώ στις φωτογραφίες αναγραφόταν και η διεύθυνση όπου διέμενε ο ράπερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις