Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο «χρυσό σετ» και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 10 χρόνια. 

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlightsΑν και προερχόταν από εντός έδρας ήττα στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ (2-3), ο Ολυμπιακός έκανε την ολική επαναφορά στο κλειστό του Αγίου Θωμά επικρατώντας με 3-2, αλλά ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο ανατρεπτικό «χρυσό σετ» και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 10 χρόνια. Σ’ ένα ματς που με πολλές συγκινήσεις, ο Παναθηναϊκός έχοντας το μομέντουμ με το μέρος του προηγήθηκε εύκολα 1-0, άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού στο 2ο σετ (28-26 από 23-19), αλλά Κουμεντάκης και Ανδρεάδης μαζί με τον μεταμορφωμένο Φίνγκερ έφεραν εύκολα το 2-3 για τον Ολυμπιακό και ο τίτλος κρίθηκε στο χρυσό σετ. Εκεί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-6, όμως κόλλησε στα σερβίς του Πανταλέοντα με το σκορ να γίνεται 8-6. Ο εκπληκτικός Κουμεντάκης ισοφάρισε 8-8, όμως μπλοκ του Ρανγκέλ στον ίδιο και άσος του Τσάτσιτς έφεραν το 11-8.

Ο Κουμεντάκης σε μια απίθανη φάση μείωσε σε 11-9 κι ο Χουσάι έκανε το 11-10 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει 13-13 με άουτ του Στάριβιτς. Ο Τσάτσις έφερε τον ΠΑΟ στο πρώτο ματς μπολ (14-13) και ακολούθησε η πιο δραματική φάση του τελικού με αλλεπάλληλες άμυνες και τον Τσάτσιτς να νικά το τριπλό μπλοκ για το 16-14 που χάρισε το πρώτο Λιγκ Καπ στον ΠΑΟ και τον πρώτο του τίτλο μετά από 10 χρόνια.

Τα highlights του δεύτερου τελικού:

Πελεκούδας: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας μιλώντας για την κατάκτηση του League Cup ανέφερε πως οι «πράσινοι» το έκαναν γιατί είχαν αρχ@@@@. Συγκεκριμένα ο διεθνής κεντρικός μιλώντας στο ΑΡΤ ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι τιμή που κάποιος με επέλεξε να είμαι εδώ κι αυτή η κούπα μετά από δέκα χρόνια να έρχεται με το δικό μου όνομα στη φανέλα. Όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση και αυτή η σταθερότητα θα υπάρχει συνέχεια.

Η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις να κάνει πρωταθλητισμό και να γίνει πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ».

Για το που κρίθηκε το χρυσό σετ: «Το χρυσό σετ το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις