Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlights: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο «χρυσό σετ» και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 10 χρόνια. 

20.02.2020 | 08:40

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός βόλλεϋ ανδρών highlightsΑν και προερχόταν από εντός έδρας ήττα στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ (2-3), ο Ολυμπιακός έκανε την ολική επαναφορά στο κλειστό του Αγίου Θωμά επικρατώντας με 3-2, αλλά ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο ανατρεπτικό «χρυσό σετ» και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 10 χρόνια. Σ’ ένα ματς που με πολλές συγκινήσεις, ο Παναθηναϊκός έχοντας το μομέντουμ με το μέρος του προηγήθηκε εύκολα 1-0, άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού στο 2ο σετ (28-26 από 23-19), αλλά Κουμεντάκης και Ανδρεάδης μαζί με τον μεταμορφωμένο Φίνγκερ έφεραν εύκολα το 2-3 για τον Ολυμπιακό και ο τίτλος κρίθηκε στο χρυσό σετ. Εκεί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-6, όμως κόλλησε στα σερβίς του Πανταλέοντα με το σκορ να γίνεται 8-6. Ο εκπληκτικός Κουμεντάκης ισοφάρισε 8-8, όμως μπλοκ του Ρανγκέλ στον ίδιο και άσος του Τσάτσιτς έφεραν το 11-8.

Ο Κουμεντάκης σε μια απίθανη φάση μείωσε σε 11-9 κι ο Χουσάι έκανε το 11-10 με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει 13-13 με άουτ του Στάριβιτς. Ο Τσάτσις έφερε τον ΠΑΟ στο πρώτο ματς μπολ (14-13) και ακολούθησε η πιο δραματική φάση του τελικού με αλλεπάλληλες άμυνες και τον Τσάτσιτς να νικά το τριπλό μπλοκ για το 16-14 που χάρισε το πρώτο Λιγκ Καπ στον ΠΑΟ και τον πρώτο του τίτλο μετά από 10 χρόνια.

Τα highlights του δεύτερου τελικού:

Πελεκούδας: «Το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@@»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας μιλώντας για την κατάκτηση του League Cup ανέφερε πως οι «πράσινοι» το έκαναν γιατί είχαν αρχ@@@@. Συγκεκριμένα ο διεθνής κεντρικός μιλώντας στο ΑΡΤ ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι τιμή που κάποιος με επέλεξε να είμαι εδώ κι αυτή η κούπα μετά από δέκα χρόνια να έρχεται με το δικό μου όνομα στη φανέλα. Όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση και αυτή η σταθερότητα θα υπάρχει συνέχεια.

Η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις να κάνει πρωταθλητισμό και να γίνει πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ».

Για το που κρίθηκε το χρυσό σετ: «Το χρυσό σετ το πήραμε γιατί είχαμε αρχ@@@».

Exit mobile version