Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση με μαχαίρι: Πήγε Νέα Υόρκη για τον Άγιο Βαλεντίνο και τον μαχαίρωσαν
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι: Πήγε Νέα Υόρκη για τον Άγιο Βαλεντίνο και τον μαχαίρωσαν

Επίθεση με μαχαίρι: . Ο 28χρονος είχε να δει την αγαπημένη του Duma ένα μήνα και η γιορτή των ερωτευμένων ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Επίθεση με μαχαίρι: Η τεράστια ουλή που έχει στον λαιμό του ο Γάλλος φωτογράφος Gabriel Bascou και η τραχειοταμή είναι οι αποδείξεις του εφιάλτη που έζησε όταν πήγε στη Νέα Υόρκη για να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του και να περάσει μαζί της τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο 28χρονος είχε να δει την αγαπημένη του Duma ένα μήνα και η γιορτή των ερωτευμένων ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Το ερωτευμένο ζευγάρι έβγαινε από ένα κατάστημα που έτρωγε πρωινό όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό και το πρόσωπο.

«Δεν τον είχα δει από πριν. Στην αρχή ένιωσα σαν να είχα φάει μπουνιά. Με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να τρέχει. Μετά ένιωσα το ζεστό αίμα να τρέχει μέσα στο παλτό μου» είπε το θύμα. Η κοπέλα του άρχισε να ουρλιάζει στους περαστικούς να καλέσουν βοήθεια, κάτι που έκανε τελικά ένας ποδηλάτης. «Όλοι γύρω μου έδειχναν τρομοκρατημένοι» είπε ο 28χρονος. Πρώην νοσοκόμος ο Bascou προσπάθησε να μείνει ήρεμος και έδωσε στην κοπέλα του την ομάδα αίματός του και τη λίστα με τις αλλεργίες που είχε για να γνωρίζουν οι γιατροί το ιστορικό του, σε περίπτωση που λιποθυμούσε.

Επίθεση με μαχαίρι: Ο ύποπτος Khalief Young

Το βίντεο, που εξασφάλισε το New York Post, δείχνει τον 28χρονο στη μέση του δρόμου, με το αίμα του να τρέχει στο πεζοδρόμιο και την κοπέλα του να τον κρατά μέχρι να τον πάρουν από το σημείο της επίθεσης. Χθες η Αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο τον 28χρονο Khalief Young, πρώην κατάδικο και η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα τον Bascou, που είχε χάσει τον ύπνο του ξέροντας ότι ο δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος στους δρόμους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις