Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άγιος Βαλεντίνος 2020: Πυροσβέστες ευχήθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο στα παιδιά του νοσοκομείου
ΚΟΣΜΟΣ

Άγιος Βαλεντίνος 2020: Πυροσβέστες ευχήθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο στα παιδιά του νοσοκομείου

Άγιος Βαλεντίνος 2020: Η χαρά των παιδιών δεν περιγράφεται.

Άγιος Βαλεντίνος 2020: Με ένα πρωτότυπο και πολύ όμορφο τρόπο επέλεξαν πυροσβέστες να ευχηθούν για τον Άγιο Βαλεντίνο σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Φλόριντα. Πιο συγκεκριμένα και όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε το ABC News, στο Twitter, οι Πυροσβέστες δέθηκαν με τα απαραίτητα σχοινιά. Στη συνέχεια οι πυροσβέστες… κρέμονταν από την οροφή του νοσοκομείου φτάνοντας στα παράθυρα των παιδιών που νοσηλεύονται.

Η χαρά των παιδιών δεν περιγράφεται. Λουλούδια, αρκουδάκια, σοκολατάκια, κάρτες, ρομαντικά δείπνα, είναι στο συνηθισμένο και όμορφο «μενού» δώρων για την ξεχωριστή αυτή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Άγιος Βαλεντίνος 2020: Η συγκινητική πράξη στο νοσοκομείο του Βόλου

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δείχνουν το πιο υπέροχο πρόσωπό τους και ιδίως όσον αφορά παιδιά, αφού οι πρωτοβουλίες που παίρνουν είναι άκρως συγκινητικές. Τα Χριστούγεννα του 2019, με γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σκαρφάλωσε ο Άγιος Βασίλης στην ταράτσα του τετάρτου ορόφου του Νοσοκομείου Βόλου όπου βρίσκεται η Παιδιατρική Κλινική και μοίρασε δώρα στα έξι παιδιά που νοσηλεύονταν εκεί.

Το όλο εγχείρημα παρακολούθησαν τότε παιδιά, γονείς, αλλά και 15 μαθητές του Μουσικού Σχολείου που βρέθηκαν εκεί με το δάσκαλό τους τον Βασίλη Αγροκώστα και τραγούδησαν τα κάλαντα. Η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών αποζημίωσε τους πυροσβέστες που συνεργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας την ιδέα της διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Αχιλλοπούλειου, Κατερίνας Χαρανά.

Η ΠΥ Βόλου, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Χαρανά Κατερίνα και με αφορμή το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων που πλησιάζουν και θέλοντας να προσφέρει χαρά στα μικρά παιδιά που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες μακριά από τα σπίτια τους, αντιμετωπίζοντας κάποια ασθένεια, μοιράζει δώρα που προσφέρει το “Αχιλλοπούλειο” Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σε παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.Η όλη δράση γίνεται με ένα πρωτότυπο τρόπο, καθώς η πυροσβεστική κλίμακα στήθηκε στην οδό Πολυμέρη και αναπτύχθηκε ενώ ένας πυροσβέστης ανεβαίνει ως το μπαλκόνι του 4ου ορόφου, όπου στεγάζεται η παιδιατρική κλινική, και προσφέρει δώρα στα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί.

Gepostet von ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ am Freitag, 13. Dezember 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις