Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Ξάνθη αναβολή: Η εκδίκαση πάει για την άλλη Δευτέρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ Ξάνθη αναβολή: Η εκδίκαση πάει για την άλλη Δευτέρα

ΠΑΟΚ Ξάνθη αναβολή: Νέα ημερομηνία είναι η Δευτέρα (24/2) στις 12:00 όπως ανέφερε το το πειθαρχικό όργανο της Super League.

ΠΑΟΚ Ξάνθη αναβολήΣε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τη Super League. Νέα ημερομηνία είναι η Δευτέρα (24/2) στις 12:00 όπως ανέφερε το το πειθαρχικό όργανο της Super League. Η εκδίκαση ξεκίνησε στις 09:30 σήμερα το πρωί μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό των δύο ομάδων και κράτησε μέχρι τις 12:00.  Οι δύο ΠΑΕ της Super League 1 κατέθεσαν στο διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτηση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κατέθεσαν αίτημα αναβολής. Επίσης, ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα αναβολής για την ένσταση κατά της Ξάνθης, λόγω απουσίας δικηγόρου του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και πλέον αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης. Έτσι την ερχόμενη Παρασκευή (21/2) εκδικάζεται η υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης της Ξάνθης και η ανάκληση του πιστοποιητικού της και τη Δευτέρα (24/2) στις 12:00 το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Υπενθυμίζεται ότι της ημέρας της εκδίκασης, θα έχει προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει εν ολίγοις τη πρωτιά στην ειδική βαθμολογία των play-off του πρωταθλητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις