Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Πανιώνιος 4-0: «Θα κερδίσετε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ», λέει ο Μαρινάκης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Πανιώνιος 4-0: «Θα κερδίσετε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ», λέει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός Πανιώνιος 4-0: Τόνωσε το ηθικό των παικτών του ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός Πανιώνιος 4-0Το ηθικό των παικτών του φρόντισε να τονώσει ακόμα περισσότερο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως οι “ερυθρόλευκοι” θα νικήσουν τόσο την Άρσεναλ όσο και τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει την αξία τους και είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

“Έχετε μπροστά σας δύο σημαντικούς αγώνες. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα γιατί δείξατε την αξία σας και στα προκριματικά του Champions League, όπως και στους ομίλους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς επίσης και στην Ελλάδα. Είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες και στην Ελλάδα οι καλύτεροι. Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε. Και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία. Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος”, ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Ολυμπιακός Πανιώνιος 4-0: Ένα ξεκούραστο απόγευμα για τους ερυθρόλευκους

Στα του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι προηγούνταν 3-0 στο 9′! Το σκορ άνοιξε στο 4′ ο Χασάν με δυνατό σουτ μετά από τρομερή πάσα του Βαλμπουενά, στο 6′ ο Ελ Αραμπί σκόραρε από κοντά μετά από λάθος του Κότνικ και στο 9′ ο Φορτούνης έκανε το 3-0 με μαγική ενέργεια.

Πριν βγει το ημίχρονο, οι Πειραιώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ. Ο Ρέτσος γύρισε λάθος την μπάλα στον Κότνικ, ο Ελ Αραμπί πρόλαβε, πέρασε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και σε κενό τέρμα έκανε το 4-0. Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις