Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαλοτέλι εκβιασμός: Μια 19χρονη απειλεί τον Μάριο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαλοτέλι εκβιασμός: Μια 19χρονη απειλεί τον Μάριο

Μπαλοτέλι εκβιασμός: Νέα προβλήματα για τον «Super Mario» ο οποίος δεν λέει να... ηρεμήσει.

Μπαλοτέλι εκβιασμός«Είτε μου δίνεις 100 χιλιάδες ευρώ είτε θα σε καταγγέλλω για σεξουαλική παρενόχληση». Με αυτά τα λόγια απειλεί μια 19χρονη κοπέλα τον Ιταλό επιθετικό Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος για ακόμα μία φορά βρίσκεται σε… μπελάδες.  Η εφημερίδα «Il Giornale» αναφέρει μάλιστα ότι η νεαρή γυναίκα, η οποία αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» στην εν λόγω υπόθεση, κατά τη στιγμή της σχέσης τους, είχε διαβεβαιώσει τον παίκτη ότι ήταν ενήλικη.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στη Νίκαια, όπου ο 29χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι το 2019, το καλοκαίρι του 2017. Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε δικηγόρο την ιστορία της και εκείνος την συμβούλευσε να έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Μπρέσια και να του ζητήσει 100.000 ευρώ, διαφορετικά θα τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό και υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία της Βιτσέντζα, η οποία μετά από περίπου δύο χρόνια, έκλεισε την έρευνα.

Μάριο Μπαλοτέλι: Ένα σύντομο βιογραφικό του παίκτη

Ο Μάριο Μπαλοτέλι Μπαργουά είναι Ιταλός ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Γκάνα, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός στη Μπρέσια και στην εθνική Ιταλίας. Το ιταλικό του όνομα οφείλεται στην οικογένεια Μπαλοτέλι που τον υιοθέτησε. Έχει αγωνιστεί σε Λουμετσάνε, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις και Μαρσέιγ πριν καταλήξει στη Μπρέσια. Έχει στην κατοχή του τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα ιταλικό Κύπελλο και ένα Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις