Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΛ ΠΑΟΚ χέρι: Το πέναλτι και το σύνθημα για «Β’ Εθνική»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΛ ΠΑΟΚ χέρι: Το πέναλτι και το σύνθημα για «Β’ Εθνική»

ΑΕΛ ΠΑΟΚ χέρι: Το πικάρισμα ακούστηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και αφορμή αποτέλεσαν οι αποφάσεις του Σέρβου διαιτητή, Σρντιάν Γιοβάνοβιτς.

ΑΕΛ ΠΑΟΚ χέριΜε το γνωστό σύνθημα «εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική» «αποχαιρέτησαν» τον ΠΑΟΚ από τη Λάρισα οι οπαδοί της ΑΕΛ. Το πικάρισμα ακούστηκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και αφορμή αποτέλεσαν οι αποφάσεις του Σέρβου διαιτητή, Σρντιάν Γιοβάνοβιτς, σε αμφισβητούμενες φάσεις και διεκδικούμενες μπάλες. Αλλά και σε μία προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Γρηγορίου που πίεσαν προς το τέλος για την ισοφάριση.

Νωρίτερα, στο 57′ οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν διαμαρτυρηθεί για δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά σε χέρι του Λημνιού στο όριο της περιοχής του ΠΑΟΚ. Τα απανωτά σφυρίγματα υπέρ του Δικεφάλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παικτών, αλλά και του λιγοστού είναι η αλήθεια κόσμου που βρέθηκε στο AEL FC Arena, καθώς ο Αλέξης Κούγιας είχε ορίσει τα 30 ευρώ ως τιμή εισιτηρίου. «Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική» φώναζε ο κόσμος, αναφερόμενοι προφανώς στις τελευταίες εξελίξεις, με την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Δείτε τα highlights και τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΛ – ΠΑΟΚ:

ΑΕΛ ΠΑΟΚ 1-2: Έξαλλος και ο Αλέξης Κούγιας

Στα όριά του μετά το τέλος της αναμέτρησης έφτασε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σήμερα είχαμε την τιμή μετά από χρόνια να δούμε ξένο διαιτητή στη Λάρισα. Αλήθεια, δεν καταλάβαμε γιατί τον έφεραν… Τώρα ξέρουμε! Αντί για 10 αμυντικά φάουλ υπέρ του Παπάζογλου από το ξύλο που του ρίχνει ο Ίγκνασον και ο Βαρέλα, έχει δώσει 10 επιθετικά φάουλ. Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε; Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό; Συγχαρητήρια κ. Περέιρα, θα μας μείνετε αξέχαστος!»

Οι δηλώσεις Αλέξη Κούγια μετά το ματς:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις