Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κλήρωση Κύπελλο Ελλάδας ημιτελικά 2020: Η ημερομηνία για τους «4»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλήρωση Κύπελλο Ελλάδας ημιτελικά 2020: Η ημερομηνία για τους «4»

Κλήρωση Κύπελλο Ελλάδας ημιτελικά 2020: Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα καθοριστεί, με νέα κλήρωση, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα τελικού.

Κλήρωση Κύπελλο Ελλάδας ημιτελικά 2020Την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ. Στους “4” βρίσκονται ήδη ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης που απέκλεισαν τη Λαμία, τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο αντίστοιχα, ενώ εκκρεμεί η ρεβάνς μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:15. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα καθοριστεί, με νέα κλήρωση, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα τελικού».

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα πρόκειται για δύο πολύ σπουδαίες «μάχες» στην κρίσιμη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης πριν τον μεγάλο τελικό. Φυσικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα προκύψει εάν στους ημιτελικούς συναντηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, εν μέσω του ήδη τεταμένου κλίματος ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα». Υπενθυμίζεται ότι κάτοχος του Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επικρατήσει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς της ΑΕΚ (2-1, 2-0, 1-0) και αναμφίβολα οι υπόλοιπες ομάδες της τετράδας θέλουν να «σπάσουν» την ασπρόμαυρη κυριαρχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ολυμπιακός με 27 κατακτήσεις, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 18, η ΑΕΚ με 15 και ο ΠΑΟΚ με 7.

Θυμηθείτε τι έγινε στον πιο πρόσφατο τελικό:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις