Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Ιωάννινα: Σε μπαρ με νέους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Ιωάννινα: Σε μπαρ με νέους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας Ιωάννινα: Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα ολοκληρώθηκε με ένα χαλαρό ποτό σε μπαρ της πόλης και πολλή συζήτηση με νέους ανθρώπους.

Τσίπρας Ιωάννινα: Σε κεντρικό μπαρ των Ιωαννίνων βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Ήπειρο, μετά τον χαιρετισμό του στην Άρτα και την πολύωρη ανοιχτή συνέλευση με τους πολίτες των Ιωαννίνων, αργότερα. Όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει σε χαλαρό κλίμα με νέες και νέους, όπως και με όποιον άλλον από τους θαμώνες τού το ζήτησε. Φυσικά, δεν παρέλειψε να… ποζάρει μαζί τους και να βγάλει σέλφι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συζήτηση που είχαν, νεολαίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για «την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το drain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης». Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο εγχείρημα του isyriza.gr και τον ρόλο «που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων».

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας: Κατέρρευσαν σε όλους τους τομείς οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης από τα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση διαλόγου με τους πολίτες.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης κατέρρευσαν σε όλους τους τομείς, οι προσδοκίες του κόσμου διαψεύστηκαν και ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακή πολιτική με ελάχιστη ουσία.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι πολίτες της Ηπείρου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στα Γιάννενα για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τόνισε πως επιθυμία είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ ανοικτός για να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για να γίνει ξανά μεγάλη και πλειοψηφική η προοδευτική παράταξη στον τόπο μας.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως 7 μήνες μετά τις εκλογές όλα όσα υποστήριξε προεκλογικά επιβεβαιώνονται. “Είπαμε πως θα έχουμε μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο αν εκλεγεί η Ν.Δ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είπαμε πως θα μαζευτούν σύννεφα δεν θα γίνουν καλύτερες οι μέρες και πιο γαλανός ο ουρανός».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για ανησυχία των πολιτών σχετικά με τα κρίσιμα θέματα της εξωτερικής πολιτικής .”Έχουν λόγους ουσιαστικούς να ανησυχούν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως κομμάτων με τους παιδαριώδεις χειρισμούς στα εθνικά θέματα και στο κρίσιμο θέμα της προσφυγικής κρίσης το οποίο υποσχέθηκαν προεκλογικά θα το λύσουν γιατί τάχα μου, δήθεν, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ήταν 5.000 στην Μόρια και τώρα είναι 25.000. Τα νησιά μας πνίγονται, οι νησιώτες αφήνονται στην τύχη τους και οι μετανάστες στοιβάζονται”.

Για την Οικονομία είπε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε ράγες, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμη

“Ερωτευμένη με το μυαλό του Πολάκη η Περιστέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις