Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαζιάνα – Πολάκης: “Ερωτευμένη με το μυαλό του Σφακιανού η Μπέτυ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαζιάνα – Πολάκης: “Ερωτευμένη με το μυαλό του Σφακιανού η Μπέτυ”

Μπαζιάνα - Πολάκης: «Ερωτευμένη με το μυαλό» του Παύλου Πολάκη η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μπαζιάνα – Πολάκης: Πικραμένος με τον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, επειδή ο πρώην πρωθυπουργός δεν τον καλύπτει πολιτικά απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται από τους «εκσυγχρονιστές» του κόμματος, όπως για παράδειγμα τον Νίκο Μπίστη. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, αποδέκτης των παραπόνων του έχει γίνει η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, με την οποία διατηρεί ακόμη πολύ καλή σχέση.

«Κάνε υπομονή και μην το παίρνεις προσωπικά», φέρεται να του λέει η Περιστέρα Μπαζιάνα κάθε φορά που ο αψύς Σφακιανός γκρινιάζει επειδή ο άνδρας της και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την ίδια σημασία που απολάμβανε κάποτε. Και πώς να το κάνει, θα μπορούσε να αναρωτηθεί όποιος παρακολουθεί τα εξοργισμένα προκλητικά ποστ του πρώην υπουργού…  Η Μπέτυ Μπαζιάνα που δεν μπορεί να δεχθεί ότι έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν κατάφερε να πάρει την εξουσία ο σύντροφός της, φαίνεται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – να έχει μεγάλη επιρροή στον Αλέξη.  Ένα από τα βέτο που έχει θέσει αφορά και την πολιτική ντροπή της Κρήτης, τον Παυλάρα τον Πολάκη.

«Είναι ερωτευμένη με το μυαλό του…», είναι η απάντηση σε όσους κατά καιρούς προσπαθούν να εξηγήσουν πώς ο τέως πρωθυπουργός ανέχεται τους διαδικτυακούς τραμπουκισμούς του Πολάκη. Η Μπαζιάνα θεωρεί ότι, αν υπήρχαν άλλοι σαν τον… Παυλάρα, δεν θα έπεφτε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ… Κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις