Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ μήνυση ΕΕΑ: Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ μήνυση ΕΕΑ: Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση

ΠΑΟΚ μήνυση ΕΕΑ: Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διερευνηθεί αν έγιναν αδικήματα από τα μέλη της ΕΕΑ, όπως η παράβαση καθήκοντος, δωροληψία.

ΠΑΟΚ μήνυση ΕΕΑΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και το σενάριο που εμπλέκει τις δύο ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς μέσω του αντιπροέδρου τους Μάκη Γκαγκάτση, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε βάρος των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Με αυτή την κίνηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διερευνηθεί αν έγιναν αδικήματα από τα μέλη της ΕΕΑ, όπως η παράβαση καθήκοντος, δωροληψία. Ήδη ο Δικέφαλος από την προηγούμενη εβδομάδα έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου.

Ο ΠΑΟΚ ζητά άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Επιτροπής και όπως προαναγγέλλουν από την Τούμπα οι νομικές ενέργειες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα έχουν και συνέχεια και θα αφορούν και τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα στις 9:30, κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς και η καταγγέλλουσα ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα, στις 25 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ προκειμένου να συναντηθούν με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις