Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καπουτζίδης βιβλίο: Ευτυχισμένος ο συγγραφέας στην παρουσίαση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καπουτζίδης βιβλίο: Ευτυχισμένος ο συγγραφέας στην παρουσίαση

Καπουτζίδης βιβλίο: Η επίσημη παρουσίαση του ομώνυμου με την παράσταση βιβλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Καπουτζίδης βιβλίο: Μπορείτε να το δείτε, μπορείτε όμως και να το διαβάσετε. Ο λόγος για το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του». Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου θεατρικού έργου με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη το οποίο παρουσιάζεται με επιτυχία στο θέατρο ΗΒΗ και κυκλοφορεί πλέον ως βιβλίο από την «Κάπα Εκδοτική». Η επίσημη παρουσίαση του ομώνυμου με την παράσταση βιβλίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον ίδιο τον συγγραφέα – ηθοποιό στο πλευρό του οποίου βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο θεατρικός επιχειρηματίας Πάνος Κατσαρίδης. Ρόλο συντονιστή είχε ο Καθηγητής Γλωσσολογίας Δρ. Νίκος Μαθιουδάκης.

To απολαυστικό θεατρικό κείμενο – βιβλίο περιστρέφεται γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις. Παράλληλα αναφέρεται στον θεσμό του γάμου και τις έννοιες της πίστης και της απιστίας. Κεντρικοί ήρωες της ιστορίας είναι η Δήμητρα, η Κική, ο Χάρης και η Νατάσα, τέσσερις φίλοι, που ζουν στην Αθήνα τις δικές τους περιπέτειες. Το βασικό ερώτημα που θέτει ο Γιώργος Καπουντζίδης μέσα από το κείμενο είναι το κατά πόσο μπορεί να είναι κάποιος ευτυχισμένος ζώντας μόνος του. Χωρίς να έχει κάποιον σταθερό δεσμό. Την απάντηση θα την πάρετε παρακολουθώντας την πλούσια σε χιούμορ παράσταση ή διαβάζοντας το βιβλίο.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Καπουτζίδη:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις