Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – φεύγει από Άλφα: Η ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον
LIFESTYLE

Μενεγάκη – φεύγει από Άλφα: Η ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Μενεγάκη - φεύγει από Άλφα: H Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μενεγάκη – φεύγει από ΆλφαΈχει πάντα τον τρόπο να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού της αμείωτο και στα ύψη. H Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στην παρουσιάστρια: «Δεν μπορώ τώρα να το πω… Κάνε κι ένα βραδινό ρε Ελένη! Κάνε ένα βραδινό να έρθω να στα πω τα βραδινά».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε αφήνοντας τα υπονοούμενά της: «Κάτσε μωρέ, μικρό κορίτσι είμαι ακόμα! Έχω δρόμο μπροστά μου». Η ατάκα της αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με την κόρη της, Μαρίνα: «Εμένα, η μικρή μου η κόρη, την Πρωτοχρονιά που δεν είχαμε εκπομπή, ήμασταν στην κουζίνα και τρώγαμε και έπαιζε η τηλεόραση… Και ποιος ήταν εκείνη τη μέρα στην τηλεόραση; Κάποιος τελοσπάντων σαν κι εμένα που έχει καθημερινή εκπομπή και μου λέει: “Αυτή γιατί είναι στην τηλεόραση κι εσύ δεν είσαι μέσα”; Λέω, παιδί μου δεν είμαι κάθε μέρα εκεί. “Ναι, αλλά κι εκείνη είναι κάθε μέρα, γιατί δεν είσαι μέσα;” με ρώτησε. Λέω, εντάξει παιδί μου, εγώ σήμερα έχω ρεπό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις