Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Η Εβελίνα Παπούλια λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Κάρολος Κουν που πρωταγωνιστεί, ενημερώθηκε για το θάνατό του που υποδύονταν τον Νικηφόρο στους Δύο ξένους.

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Σε θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά τον θάνατο του Δημήτρη Τσούτση. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας που δυστυχώς τον κατέβαλαν. Η Εβελίνα Παπούλια λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Κάρολος Κουν που πρωταγωνιστεί, ενημερώθηκε για το θάνατό του που υποδύονταν τον Νικηφόρο στους Δύο ξένους.

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει. Τώρα μόλις το έμαθα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», και συνέχισε: «Τον είχα δει τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε περίεργο που τον χάσαμε». Η Εβελίνα Παπούλια και ο Δημήτρης Τσούτσης είχαν συνεργαστεί στη σειρά Δύο Ξένοι όπου εκείνος ενσάρκωνε τον ρόλο του καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά στους “Δύο ξένους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις