Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Η Εβελίνα Παπούλια λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Κάρολος Κουν που πρωταγωνιστεί, ενημερώθηκε για το θάνατό του που υποδύονταν τον Νικηφόρο στους Δύο ξένους.

04.02.2020 | 23:58

Δημήτρης Τσούτσης αιτία θανάτου: Σε θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά τον θάνατο του Δημήτρη Τσούτση. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας που δυστυχώς τον κατέβαλαν. Η Εβελίνα Παπούλια λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» στο θέατρο Κάρολος Κουν που πρωταγωνιστεί, ενημερώθηκε για το θάνατό του που υποδύονταν τον Νικηφόρο στους Δύο ξένους.

Η ηθοποιός φανερά συγκινημένη είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει. Τώρα μόλις το έμαθα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», και συνέχισε: «Τον είχα δει τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε περίεργο που τον χάσαμε». Η Εβελίνα Παπούλια και ο Δημήτρης Τσούτσης είχαν συνεργαστεί στη σειρά Δύο Ξένοι όπου εκείνος ενσάρκωνε τον ρόλο του καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά στους “Δύο ξένους”.

Exit mobile version