Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που δεν υπήρχε αρχικά στο σενάριο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Η σκηνή που δεν υπήρχε αρχικά στο σενάριο

«Άγριες Μέλισσες»: «Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές».

«Άγριες Μέλισσες»: «Λύγισε» το τηλεοπτικό κοινό με τη σκηνή, η οποία αρχικά δεν υπήρχε στο σενάριο. Είναι η σκηνή εκείνη οπού ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωμάς Κυπραίος εκτέλεσε τον γιο του Νέστορα. Η αναδρομή στο εν λόγω δυσάρεστο γεγονός συγκλόνισε τους τηλεθεατές. Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στο περιοδικό «TV O’ Clock», αποκάλυψε:

«Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις», αποκάλυψε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις