Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Brexit: Η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά τη Βρετανία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Brexit: Η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά τη Βρετανία

Brexit: «Η σημερινή μέρα για όλους εμάς, που πιστεύουμε βαθιά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι δίπλα πικρή» έγραψε στο twitter η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Brexit: Ανάρτηση για το Brexit έκανε η Φώφη Γεννήματα λίγες ώρες πριν το οριστικό διαζύγιο της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει πως η παράταξη της έδωσε μια σκληρή μάχη ώστε η Ελλάδα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης. Ενώ η ανάρτηση καταλήγει με νοσταλγικό τρόπο λέγοντας « Αντίο Βρετανία. Είμαι σίγουρη πως κάποτε θα ξανασυναντηθούμε».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σε λίγες στιγμές, η Βρετανία δεν θα είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολλοί Βρετανοί σήμερα νιώθουν όπως και εμείς. Αποχαιρετούν φίλους, εταίρους,συνοδοιπόρους πολλών δεκαετιών». Η παράταξη μας αλλά σκληρή μάχη ώστε η Ελλάδα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης. Και για να παραμείνει εκεί, τις πιο δύσκολες ώρες. Ξέρουμε πολύ καλά την δύναμη που έχει ο λαϊκισμός. Γι’ αυτό η σημερινή μέρα για όλους εμάς, που πιστεύουμε βαθιά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι δίπλα πικρή. Αντίο Βρετανία. Είμαι σίγουρη πως κάποτε θα ξανασυναντηθούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις