Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Όζι Όσμπορν υγεία: “Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα εδώ”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όζι Όσμπορν υγεία: “Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα εδώ”

Όζι Όσμπορν υγεία: Πληροφορίες θέλουν τον Όζι Όσμπορν και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια.

Όζι Όσμπορν υγεία: Στη μάχη που δίνει με την ασθένεια του Πάρκινσον αναφέρθηκε ο Όζι Όσμπορν λέγοντας ότι «μολονότι δεν είμαι χαρούμενος» με την υγεία μου, «δεν ανησυχώ» για τον θάνατο. «Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα εδώ» λέει ακόμα ο 71χρονος ρόκερ στο περιοδικό Kerrang! λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον ίδιο «το καλύτερο φάρμακο» είναι η μουσική. «Δεν θα είμαι εδώ για άλλα 15 χρόνια ή κάτι τέτοιο αλλά δεν σκάω κιόλας με αυτό» προσθέτει «Σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα μου; Το σκέφτομαι αλλά δεν ανησυχώ» πρόσθεσε ο Όσμπορν. Αν και παραδέχθηκε ότι «τα νέα για το Πάρκινσον με κλόνισαν» ο 71χρονος κλείνει την συνέντευξή του με τη φράση «είμαι ακόμα εδώ».

Ο Όζι, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον. Είπε ακόμα ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.  «Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκινσον», είπε ο Όζι Όσμπορν. «Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

Πληροφορίες θέλουν τον Όζι Όσμπορν και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με σιγουριά να πει εάν θα πραγματοποιήσει το συναυλιακό πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει για το 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις