Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έρικσεν Ίντερ: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή στους «νερατζούρι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρικσεν Ίντερ: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή στους «νερατζούρι»

Έρικσεν Ίντερ: Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του δανού μέσου για τα επόμενα 3,5 χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή, ενώ το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ.

Έρικσεν ΊντερΤο deal ολοκληρώθηκε και επίσημα και ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι πλέον παίκτης της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δανού μέσου για τα επόμενα 3,5 χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή. Το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ. Ο πρώην άσος της Τότεναμ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς της Κυριακής (2/2, 21:45) κόντρα στην Ουντινέζε για το πρωτάθλημα.

Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον Έρικσεν είναι πολύ λίγα, πάντα με βάση την ποιότητα του παίκτη. Η Ίντερ… εκτοξεύεται σε θέμα ποιότητας και σίγουρα περιμένει πολλά από το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως αυτό είναι το τρίτο απόκτημα παίκτη από την Premier League από τους Μιλανέζους τον Ιανουάριο, μετά τους Άσλεϊ Γιανγκ (από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Βίκτορ Μόουζες (από Τσέλσι).

Βίντεο με τα κατορθώματά του:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις