Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: H Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη στο επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες». Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο. Ο Κυπραίος πιστεύει πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι. Πριν όμως φύγει, της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Σ το σπίτι των Σεβαστών, ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα ή θα πάρει μια μεγάλη απογοήτευση στις «Άγριες Μέλισσες»;

Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της. Μετά την εγκυμοσύνη, η γυναίκα του κοινοτάρχη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή της νοικοκυράς. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τι «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης. Η «πρόβλεψη» της Πολίτισσας στις «Άγριες Μέλισσες» βάζει ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου. Την ίδια ώρα, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια

Παρά τις ενστάσεις, η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και για πρώτη φορά νιώθει κάτι να έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον, στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της, το ένοχο μυστικό με το οποίο την εκβίαζε. Θα της αποκαλύψει όσα ξέρει ο Δούκας; Παράλληλα, ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας, η Ανέτ όμως φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα.

Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να την βοηθήσει να φύγει από το χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει στη συνέχεια της σειράς. Η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης.

Η Ελένη κάνει πράξη την υπόσχεσή της, να βοηθήσει τη Δρόσω να φύγει απ’ το χωριό. H Δρόσω νιώθει για πρώτη φορά αισιόδοξη για το μέλλον, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει πως η Ασημίνα του έκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο και συγκρούεται μαζί της. Το σχέδιο της Σμαρώς προχωρά. Η Πολίτισσα στις «Άγριες Μέλισσες», πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραμα τον Σέργιο, κι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, με τη βοήθεια του Κωνσταντή, σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια

Έτσι, η γυναίκα του Δούκα Σεβαστού, σίγουρη για την ενοχή της Ελένης, αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να την καλέσει στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Θα μπορέσει η Ελένη ν’ αποδείξει τα ψέματα της Σμαρώς ή η αλήθεια θα βγει στο φως; Απελπισμένη με τη σύλληψή της, η Ελένη κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Την ίδια στιγμή, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής και ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει μ΄ αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή κι η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια, στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η φυλάκιση της Ελένης πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό κι όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, βλέποντας πως όλα κινδυνεύουν να χαθούν;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις