Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γαρμπή – Σχοινάς ληστεία: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον “εφιάλτη”
ΕΛΛΑΔΑ

Γαρμπή – Σχοινάς ληστεία: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον “εφιάλτη”

Γαρμπή - Σχοινάς ληστεία: Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια εκτιμά πως πρόκειται για «επαγγελματίες κακοποιούς».

Γαρμπή – Σχοινάς ληστεία: Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Διονύσης Σχοινάς μετά την περιπέτεια που έζησε μαζί με την γυναίκα του Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, στην οποία του κρατά τρυφερά το χέρι του. «Αραγε ξέρεις…;» αναρωτιέται ο δημοφιλής τραγουδιστής, αναφερόμενος φυσικά στη ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Γαρμπή – Σχοινάς ληστεία: Τα σενάρια των Αρχών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα στον χώρο που κινήθηκαν οι δράστες, ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι γνώριζαν πολύ καλά το ποια είναι τα θύματά τους και πώς κινούνται. Ειδικότερα, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι οι δράστες να περίμεναν την τραγουδίστρια να γυρίσει, παραμένοντας σε αυτοκίνητο κοντά σε παρακείμενο, από το σπίτι, πάρκο.

Αντιλαμβανόμενοι την επιστροφή της Καίτης Γαρμπή, οδήγησαν προς το αυτοκίνητο της που είχε σταματήσει έξω από την γκαραζόπορτα, προκειμένου να την εγκλωβίσουν. Το δεύτερο σενάριο που φέρεται να εξετάζεται είναι να οι δράστες να ακολούθησαν την τραγουδίστρια από κάποιο σημείο της διαδρομής της προς το σπίτι, προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες.

Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια εκτιμά πως πρόκειται για «επαγγελματίες κακοποιούς» δεδομένου αφενός του ότι είχαν μεριμνήσει να φιμώσουν την τραγουδίστρια, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό το τι συμβαίνει στη γειτονιά από τις φωνές της, αλλά κι αφετέρου να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το καταγραφικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις