Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Ποια είναι και η ασθένεια που πέρασε
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Ποια είναι και η ασθένεια που πέρασε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Οι εμφανίσεις της συζητιούνται έντονα ήδη από τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Από τις 13 Ιανουαρίου έχει κάνει δυναμικό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το My Style Rocks 3. Στην κριτική επιτροπή φυσικά, οι αγαπημένοι Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης. Ήδη έχουμε συστηθεί με τις παίκτριες που διεκδικούν τον τίτλο του πιο καλοντυμένου κοριτσιού του διαγωνισμού. Έντεκα όμορφα και διαφορετικά -μεταξύ τους- κορίτσια. Οι ίδιες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και το μεγάλο έπαθλο.

Ανάμεσα στις παίκτριες του παιχνιδιού, λοιπόν, έχει ξεχωρίσει αναμφισβήτητα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα οι εμφανίσεις της, αλλά και οι φαρμακερές ατάκες της. συζητιούνται έντονα ήδη από τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 34 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο ενώ στην συνέχεια σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών, συμμετείχε στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate», ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα της, οπότε η ίδια αποφάσισε να μη συνεχίσει. Στα 28 της χρόνια, η Ευρυδίκη διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

“Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες “ώπα”. Οταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το “My Style Rocks” για μένα είναι κάτι εύκολο” δήλωσε η καλλονή.

Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, η Ευρυδίκη είχε δηλώσει για τη μάχη της από την οποία βγήκε νικήτρια:

“”Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin”, ανέφερε ενώ περιέγραφε το πώς βίωσε τη διαδικασία ανάρρωσης και πώς έμαθε τα ευχάριστα νέα: “Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό”.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η απάντηση της στα αρνητικά μηνύματα
Τα βέλη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον Στέλιο Κουδουνάρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις