Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πριγκίπισσα Νταιάνα – κλάματα: To ξέσπασμα μπροστά στο κοινό
ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Νταιάνα – κλάματα: To ξέσπασμα μπροστά στο κοινό

Πριγκίπισσα Νταιάνα - κλάματα: Ένα από τα ζευγάρια που αναλύθηκε λεπτομερώς κατά την διάρκεια του προγράμματος είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος

Πριγκίπισσα Νταιάνα – κλάματα: Για την στιγμή που κατέγραψε, για πρώτη φορά, την πριγκίπισσα Νταϊάνα να ξεσπά σε κλάματα συνοδεύοντας τον πρίγκιπα Κάρολο σε βασιλική περιοδεία, μίλησε ένας βασιλικός φωτογράφος. Χθες, το τηλεοπτικό δίκτυο ITV έπαιξε το πρώτο επεισόδιο από τα τέσσερα του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Inside The Crown: Secrets of Royals». Σε αυτό επικεντρώνεται στην μάχη μεταξύ της αγάπης και του καθήκοντος μέσα στην βασιλική οικογένεια – πιο επίκαιρο από ποτέ, εν μέσω του Megxit – και ρίχνει φως στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που επέλεξαν να ενεργούν με βάση το μυαλό και όχι την καρδιά τους, αλλά και αντίστροφα.

Ένα από τα ζευγάρια που αναλύθηκε λεπτομερώς κατά την διάρκεια του προγράμματος είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος, που παρέμειναν παντρεμένοι για 15 χρόνια πριν από το διαζύγιό τους το 1996. Και προτού γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, οι ρωγμές στην σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται πολύ καιρό πριν τουλάχιστον σε όσους βρίσκονταν πιο κοντά τους. Ο φωτογράφος Κεν Λένοξ ήταν ο πρώτος που κατέγραψε μια εικόνα της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του πρίγκιπα Καρόλου μαζί, συνεχίζοντας να φωτογραφίζει την πριγκίπισσα για το υπόλοιπο της ζωής της. Τον Μάρτιο του 1983, όταν ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν κάτω από ενός έτους, όταν το ζευγάρι αναχώρησε για μια βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.

Πριγκίπισσα Νταιάνα – κλάματα: Τι δήλωσε ο φωτογράφος

Ο βασιλικός φωτογράφος Κεν Λένοξ κατέγραψε την στιγμή που η πριγκίπισσα Νταϊάνα ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στο κοινό στην βασιλική περιοδεία του ζεύγους στην Αυστραλία. Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού, λοιπόν, ο Λένοξ παρατήρησε για πρώτη φορά, ότι κάτι συνέβαινε με το ζευγάρι, όταν τους φωτογράφισε να κάθονται σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο με την Όπερα του Σίδνεϊ στο φόντο. «Ήμουν περίπου 1,5 μέτρο μακριά από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και προσπαθούσα να τραβήξω ένα πλάνο που θα είχε στο φόντο την Όπερα του Σίδνεϊ και ένα μέρος του κοινού, όταν είδα την Νταϊάνα να ξεσπά σε δάκρυα και να τα σκουπίζει για αρκετά λεπτά» δήλωσε ο Λένοξ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, δείχνοντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία στην κάμερα.

«Μόλις τελείωσε, πήγα να συναντήσω τον υπεύθυνο Τύπου του βασιλικού ζευγαριού όπου και του είπα τι συνέβη». Σύμφωνα με τον Λένοξ, πληροφορήθηκε από τον υπεύθυνο Τύπου πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος βίωναν ένα jet lag και πως προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στην ζέστη. «Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν νομίζω ότι είχε παρατηρήσει εκείνη την στιγμή την πριγκίπισσα Νταϊάνα που έκλαιγε. Αν το είχε κάνει, ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως κάνει χαρακτηριστικά πάντα, κοίταξε από την άλλη πλευρά» τόνισε ο φωτογράφος. «Αλλά ήταν το πρώτο σημάδι πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε αρχίσαμε να βλέπουμε να συμβαίνουν κι άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις