Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / SSD T7 Touch: Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος με δακτυλικό αποτύπωμα
PLUS

SSD T7 Touch: Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος με δακτυλικό αποτύπωμα

SSD T7 Touch: Όταν μιλάμε για βελτίωση των εξωτερικών SSD, δύο είναι τα χαρακτηριστικά που μετράνε: η ταχύτητα και ο χώρος.

SSD T7 TouchΟ νέος εξωτερικός σκληρός τεχνολογίας SSD της Samsung, ο T7 Touch, είναι διπλάσια γρηγορότερος από τον προκάτοχό του, T5, αν και η μαγεία δεν σταματά εκεί. Όταν μιλάμε εξάλλου για βελτίωση των εξωτερικών SSD, δύο είναι τα χαρακτηριστικά που μετράνε: η ταχύτητα και ο χώρος. Η Samsung ανακοίνωσε στην πρόσφατη CES 2020 τον νέο T7 Touch με εμφανώς πιο δημιουργική διάθεση. Ο ενσωματωμένος reader για το δαχτυλικό αποτύπωμα του κατόχου δηλαδή, προσθέτει απαράμιλλη ασφάλεια στα αρχεία.

Βιομετρικά δεδομένα προστασίας των αρχείων είναι η νέα λέξη της τεχνολογικής μόδας και η Samsung μας λέει πως ο T7 Touch υποστηρίζει ως και 4 διαφορετικά δαχτυλικά αποτυπώματα. Μια ακόμα βοηθητική προσθήκη είναι το φωτάκι που δείχνει ότι ο δίσκος είναι συνδεδεμένος και μεταφέρει αρχεία. Προσθέστε εδώ το αλουμινένιο πλαίσιο, που τον προστατεύει από πτώση ακόμα και 2 μέτρων, και τη θύρα USB-C 3.2 και έχετε έναν εξαιρετικό εξωτερικό δίσκο. Με ταχύτητες εγγραφής ως και 1.000MB/s και ανάγνωσης μέχρι και 1.050MB/s! Ο T7 Touch έρχεται σε τρία μεγέθη: 500GB για $129, 1ΤΒ για $229 και 2ΤΒ για $399 και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος μέσα στον μήνα που διανύουμε. Τα χρώματα στα οποία τον δούμε είναι μαύρο και ασημί και το βάρος του είναι μόλις 58 γραμμάρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις