Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Άρης 4-2: Ο Κομίνης και το VAR στο στόχαστρο των Θεσσαλονικέων
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Άρης 4-2: Ο Κομίνης και το VAR στο στόχαστρο των Θεσσαλονικέων

Ολυμπιακός Άρης 4-2: Οι «κίτρινοι» στέκονται στη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Πειραιωτών σε μια φάση η οποία κατά την άποψη των ανθρώπων του Άρη ξεκίνησε  από φάουλ.

Ολυμπιακός Άρης 4-2: Στο στόχαστρο των ανθρώπων του Άρη μπήκε ο διαιτητής Κομίνης, ο οποίος βρισκόταν στο VAR στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Οι «κίτρινοι» στέκονται στη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των Πειραιωτών σε μια φάση η οποία κατά την άποψη των ανθρώπων του Άρη ξεκίνησε  από φάουλ το οποίο δεν δόθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη ενώ στην εξέλιξή της δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού παρότι στο βίντεο κατά τη γνώμη τους δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή του Φραν Βέλεθ στον Βαλμπουενά. «Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Κομίνης για να καταλάβει ο Περέιρα ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του; Είτε σφυρίξει είτε είναι στο VAR, είναι επικίνδυνος για το άθλημα», αναφέρει η διαρροή της ΠΑΕ Άρης.

Στο VAR μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος από την άλλη πλευρά έπλεξε μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Άρη. Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που μετά από δυο αγωνιστικές που μας έκλεισαν το σπίτι γέμισε το γήπεδο. Εύχομαι να μην ξανά συμβούν τέτοια πράγματα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη που είναι μακράν από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και αυτό άλλωστε το έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που τον κέρδισε με 4-2. Έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι σήμερα και το χαρήκαμε όλοι. Τώρα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας κόντρα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ και καλούμαστε να τα κερδίσουμε. Έχουμε καταπληκτικούς παίκτες και προπονητή. Δεν θα μας σταματήσουν ούτε τα VAR. Εμείς έχουμε κάνεις τις μηνύσεις και ελπίζω οι αρμόδιοι να τα πάρουν σοβαρά. Όνειρό μου είναι να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το σχόλιο του Κάκου για το Ολυμπιακός – Άρης:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις