Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Φήμες θέλουν Νικηφόρο – Ασημίνα να είναι πιο… κοντά στην πραγματική ζωή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Φήμες θέλουν Νικηφόρο – Ασημίνα να είναι πιο… κοντά στην πραγματική ζωή

Άγριες Μέλισσες: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου, οι όποιοι υποδύονται το ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες» είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος και η Ασημίνα να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, στην πραγματική ζωή όμως, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου ακούγεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά. Οι δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μαζί με το υπόλοιπο καστ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, μπορεί και να μην είναι μόνο… φίλοι!

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του Λοιπόν, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Ελλη Τρίγγου, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα των Άγριων Μελισσών δηλαδή, βγαίνουν μαζί συχνά είτε σε θεατρικές παραστάσεις είτε σε μικρά μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, δεν τους αρέσει καθόλου η δημοσιότητα στο κομμάτι που δεν αφορά τη δουλειά τους και δεν δίνουν κανένα δικαίωμα.

«Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Αυτό βέβαια οφείλεται στα πολλά κοινά ενδιαφέροντά τους, μεταξύ των οποίων και η αγάπη που έχουν για το θέατρο», αναφέρει στο Λοιπόν πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της. Να είναι καλά τα παιδιά, είναι δεν είναι μαζί!

Βίντεο: Είναι ζευγάρι ο “Νικηφόρος” με την “Ασημίνα” από τις Άγριες Μέλισσες;
Δείτε ακόμη:

Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Το πρώην ζευγάρι σε καυτά φιλιά για χάρη της τέχνης (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις