Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πορνό Σουηδία: Ακατάλληλο περιεχόμενο σε σιδηροδρομικό σταθμό
ΚΟΣΜΟΣ

Πορνό Σουηδία: Ακατάλληλο περιεχόμενο σε σιδηροδρομικό σταθμό

Πορνό Σουηδία: «Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας».

Πορνό ΣουηδίαΠρο… εκπλήξεως βρέθηκαν Σουηδοί πολίτες που χρησιμοποίησαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Καλμάρ το απόγευμα της Πέμπτης. Διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί στον σταθμό πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων. Το περιστατικό, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης χθες το απόγευμα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια επενέβησαν οι τεχνικοί. «Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας».

Αυτή ήταν η δήλωση του Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, στο AFP. Ο Μπόντελ είναι ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT. Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό. Ωστόσο,ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις