Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Ο λόγος που η Δούκισσα δεν συμμετείχε στο βασιλικό συμβούλιο
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Ο λόγος που η Δούκισσα δεν συμμετείχε στο βασιλικό συμβούλιο

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Οι Σάσεξ αποφάσισαν πως δεν ήταν απαραίτητο για την δούκισσα του Σάσεξ να ενταχθεί στις συνομιλίες».

Μέγκαν Μαρκλ και ΧάριΑξιωματούχοι του παλατιού αποκάλυψαν σήμερα τον λόγο που δεν έδωσε το παρών η Μέγκαν Μαρκλ στις χθεσινές συζητήσεις μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Κάρολου, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι για το Megxit. Στην χθεσινή κρίσιμη σύνοδο της βασιλικής οικογένειας, στην οποία τελικά η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «πράσινο φως» για την απόσυρση του εγγονού της και της Μέγκαν Μαρκλ από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ υποτίθεται πως μπορεί να μην ήταν παρούσα καθ’ ότι βρίσκεται στον Καναδά, αλλά θα εξέφραζε την άποψή της μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης. Αυτό όμως τελικά, δεν έγινε, διότι όπως αναφέρει η Daily Mail, υπήρχε φόβος για υποκλοπές των συζητήσεων.

Τώρα, όμως γίνεται γνωστός ο πραγματικός λόγος που τελικά αποκλείστηκε η Μέγκαν Μαρκλ από την συζήτηση για το μέλλον της με τον πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον απέρριψε τους ισχυρισμούς πως η Μέγκαν Μαρκλ αποκλείστηκε από τις συζητήσεις, λέγοντας: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν πως δεν ήταν απαραίτητο για την δούκισσα του Σάσεξ να ενταχθεί στις συνομιλίες». Πάντως, οι τέσσερις ανώτεροι βασιλικοί της Αγγλίας, δηλαδή, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και τα δυο του παιδιά, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να συναντηθούν ξανά κατά πρόσωπο αλλά θα συνεχίσουν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου , καθώς οι ιδιωτικοί τους γραμματείς θα μελετούν το θέμα των τίτλων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, τα βασιλικά τους καθήκοντα, τις χρηματοδοτήσεις και τους όρους διαβίωσης στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και το ποιος θα πληρώνει για την προστασία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση της Βασίλισσας για Χάρι και Μέγκαν:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις