Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Γνωστή ηθοποιός “μπαίνει” στη σειρά – “Καπάτσα”, θα αναταράξει το χωριό
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Γνωστή ηθοποιός “μπαίνει” στη σειρά – “Καπάτσα”, θα αναταράξει το χωριό

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη της φωτογραφία από το Διαφάνι έχει ήδη διαρρεύσει και κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες των social media.

Άγριες Μέλισσες: Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι δραματικές εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια κάνουν ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα την πλοκή του έργου. Η ιστορία, όμως, εμπλουτίζεται διαρκώς και με καινούργιους ηθοποιούς, που “εισβάλλουν” στη σειρά και υποδύονται ρόλους – κλειδιά για την υπόθεση της σειράς και που φέρνουν τα “πάνω-κάτω” στο περιβόητο Διαφάνι. Ένας από τους νέους ρόλους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι και εκείνος της Σμαρώς, μιας Πολίτισσας μάντισσας που θα φέρει καινούργια προβλήματα στους χαρακτήρες των “Άγριων Μελισσών”.

Την Σμαρώ θα ενσαρκώσει η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη, ενώ η πρώτη της φωτογραφία από το Διαφάνι έχει ήδη διαρρεύσει και κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες των social media.

Το πότε ακριβώς θα δούμε το εν λόγω πρόσωπο στη σειρά είναι άγνωστο, ωστόσο, ο ρόλος της Σμαρώς έχει ως εξής:

“Η Σμαρώ είναι μια Πολίτισσα που γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει όμως από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ένα χάρισμα που κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Η Σμαρώ είναι μία γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της. Και στο Διαφάνι τα θύματα θα είναι πολλά. Μάλιστα, οι συνέπειες των όσων λέει και κάνει θα φέρουν τεράστια προβλήματα στις αδερφές Σταμίρη. Μπορεί μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς, να βγει η τρομακτική αλήθεια;”.

https://www.instagram.com/p/B7GoUmmpjJZ/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις