Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρατούμενος φυλακές Δομοκού: Δεν επέστρεψε από την άδειά του
ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενος φυλακές Δομοκού: Δεν επέστρεψε από την άδειά του

Κρατούμενος φυλακές Δομοκού: Ο 50χρονος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κρατούμενος φυλακές Δομοκού: Ένα ακόμη κρούσμα με κρατούμενο που δεν επέστρεψε ύστερα από άδεια που είχε λάβει από τις Φυλακές όπου κρατούνταν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ένας 50χρονος αλλοδαπός.

Ο 50χρονος ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει και έληγε στις 9 Ιανουαρίου 2020. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακόμα μία περίπτωση κρατουμένου που δεν επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού

Επιπλέον συναγερμός είχε σημάνει στις φυλακές Δομοκού, και λίγες μέρες πριν, αφού φυλακισμένος δεν επέστρεψε από την 6ημερη κανονική άδεια που εξασφάλισε για τις γιορτές. Συγκεκριμένα πρόκειται για 39χρονο Έλληνα ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 5 ετών και 2 μηνών στις Φυλακές Δομοκού για σωρεία κακουργηματικών και άλλων πράξεων.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων πράξεων είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία, ληστεία, απόπειρα ληστείας και κλοπές.  Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε λάβει στο παρελθόν δύο ακόμη άδειες τηρώντας τα προβλεπόμενα εκ του νόμου, εξασφαλίζοντας μία ακόμη άδεια για τις γιορτές. Το μεσημέρι της 2ης ημέρας του νέου χρόνου όμως δεν επέστρεψε στις Φυλακές και έκτοτε σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις