Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 52: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 52: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 52: Η Ελένη ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 52: Τετάρτη σήμερα και οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Κυπραίος αναγκάζεται να ομολογήσει στον Νέστορα τους λόγους που ήρθε στο Διαφάνι. Η Ελένη, σοκαρισμένη από το νέο της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Η εμφάνιση της Μαρίκας θα φέρει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυριάκου που θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι.

Η Μυρσίνη ζητάει από τον Κυπραίο να μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Γιάννο, πεπεισμένη πως ο Γιάννος ήταν υποχείριο των τριών αδερφών. Η Ελένη είναι έτοιμη να δεχτεί την πρόταση του Δούκα. Ωστόσο, η Ασημίνα κρυφακούει τα  πραγματικά του σχέδια και την αποτρέπει. Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 52: Το τρέιλερ
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις