Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Προσλήψεις δημόσιο 2020: Οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσλήψεις δημόσιο 2020: Οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Προσλήψεις δημόσιο 2020: Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7Κ/2019 είναι η 10η Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Προσλήψεις δημόσιο 2020: Με νέο προσωπικό ενισχύονται αρκετοί δημόσιοι φορείς της κοινωνικής πρόνοιας όπως είναι τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ) προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ/2019 είναι η 10η Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω τις ιστοσελίδας του ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι για πρόσληψη με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ. Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Διορισμός και για 5.250 εκπαιδευτικούς

Προσλήψεις δημόσιο 2020: Οι τομείς που θα ενισχυθούν με προσωπικό

Περισσότερες από 17.500 θέσεις μόνιμης απασχόλησης στο Δημόσιο θα προκηρύξει μέσα στο 2020 το ΑΣΕΠ. Υπουργεία, νοσοκομεία, και κέντρα πρόνοιας ετοιμάζονται για τις πρώτες προσλήψεις, ενώ το λιμενικό και οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν με προσωπικό. Στην λίστα περιλαμβάνονται επίσης, εκπαιδευτικοί, συνοριοφύλακες και προσωπικό για το Βοήθεια στο Σπίτι, επισπεύδοντας τις διαδικασίες όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τις προσλήψεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις