Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (7/1)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (7/1)

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51: Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη.

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51: Μετά από τη μικρή διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν με νέα επεισόδια. Και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ήδη, στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/1) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα τα όσα εξελίσσονται στο Διαφάνι. Από την ερωτική συνεύρεση της Δρόσως με το Νικηφόρο, μέχρι την αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη στη Ανέτ, αλλά και τον Θωμά Κυπραίο που κρυφακούει την Ελένη και την Ασημίνα να μιλάνε για το φόνο του Σέργιου. Το 2020 μπήκε με το δεξί για τις Άγριες Μέλισσες και το μικρό διάλειμμα δεν επηρέασε -όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις – την τηλεθέαση, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Συγκεκριμένα, οι Άγριες Μέλισσες στο γενικό σύνολο έκαναν 32,3% και στο δυναμικό κοινό 30,6%, ενώ έφτασαν σε τέταρτο έως το 41,1%.

Ο Δούκας και ο Κυπραίος έρχονται αντιμέτωποι, όμως την τελευταία λέξη σ’ αυτήν τη διαμάχη, την έχει ο Κυπραίος. Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη. Ο Λάμπρος, σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του; Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα, λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να το αποφύγει και ο Μελέτης κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος. Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν να ψάχνουν τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη. Θα καταφέρουν να δικαιώσουν τον Μιλτιάδη;

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 51: Το τρέιλερ για σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις