Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: Απολογισμός των πρώτων 6 μηνών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: Απολογισμός των πρώτων 6 μηνών

Βασίλης Σπανάκης: Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης πραγματοποιεί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Βασίλης Σπανάκης: Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης πραγματοποιεί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens Λεωφόρου Συγγρού 115 στην Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους πολίτες για έναν απολογισμό των πρώτων έξι μηνών της Κοινοβουλευτικής του θητείας.

Ο 41χρονος σήμερα οικονομολόγος έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου. Η συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία είναι τουλάχιστον πλούσια, όπως ακριβώς πρέπει να είναι για να νιώσεις τον παλμό της κοινωνίας, που ακόμη κι αν θέλει, δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων. Σε ηλικία 29 ετών ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μοσχάτου, καθώς και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, όπου συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης ως υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας

Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, πρωτοξεκίνησε τα βήματα του από Υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ) της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μοσχάτου και ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Σμαράγδα Μαλακάτε, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις