Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Zac Efron: Η περιπέτεια στο νοσοκομείο και η ανάρτηση στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Zac Efron: Η περιπέτεια στο νοσοκομείο και η ανάρτηση στο Instagram

Zac Efron: O ίδιος ανέφερε πως είχε μολυνθεί από ένα βακτήριο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας νέας σειράς περιπέτειας με τίτλο «Killing Zac Efron».

Zac Efron: Ο Ζακ Εφρον δήλωσε ότι «ανέκαμψε» μετά από ασθένεια που πέρασε, ενώ κινηματογραφούσε μια τηλεοπτική εκπομπή στην Παπούα-Νέα Γουινέα. Στο Twitter και στο Instagram ο 32χρονος ηθοποιός του «High School Musical» σχολίασε τις πρόσφατες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης που τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. O ίδιος ανέφερε πως είχε μολυνθεί από ένα βακτήριο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας νέας σειράς περιπέτειας με τίτλο «Killing Zac Efron».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλους εσάς. Αρρώστησα στην Παπούα-Νέα Γουινέα, αλλά επέστρεψα γρήγορα και τελείωσα μια εκπληκτική σειρά τριών εβδομάδων για το PNG», έγραψε ο Εφρον ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μαζί με παιδιά από τη Νέα Γουινέα. Πάντως δεν αναφέρθηκε για τα αίτια της ασθένειάς του, αλλά ούτε και στη θεραπεία που ακολούθησε. «Είμαι σπίτι για τις διακοπές των γιορτών μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μου», είπε ο Ζακ. «Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την ανησυχία, θα τα πούμε το 2020».

Zac Efron: Η ανάρτηση στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις