Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απάτη με ζαχαρωτά: Γυναίκα τα πουλούσε δήθεν για τα Παιδικά Χωριά SOS
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη με ζαχαρωτά: Γυναίκα τα πουλούσε δήθεν για τα Παιδικά Χωριά SOS

Απάτη με ζαχαρωτά: Η 32χρονη πήγε προχθές σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο και προσποιούνταν την εκπρόσωπο του παραπάνω φιλανθρωπικού οργανισμού.

Απάτη με ζαχαρωτά: Με το πρόσχημα ότι συγκέντρωνε χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS, μια 32χρονη επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα. Η 32χρονη πουλούσε ζαχαρώδη προϊόντα, δήθεν για τα Παιδικά Χωριά SOS, αλλά η απάτη της έγινε αντιληπτή και κατάληξε με χειροπέδες. Πρόσφατα κρούσματα εκμετάλλευσης μέσω εράνων, του ονόματος των «Παιδικών Χωριών SOS», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, το ίδιο το σωματείο. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η 32χρονη πήγε προχθές σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο και προσποιούνταν την εκπρόσωπο του παραπάνω φιλανθρωπικού οργανισμού.

Έτσι πουλούσε ζαχαρώδη προϊόντα για οικονομική ενίσχυση, και προσπάθησε να εξαπατήσει την ιδιοκτήτρια. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε, καθώς εκείνη επικοινώνησε με τον οργανισμό και αποκάλυψε την απάτη. Αμέσως τηλεφώνησε στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η 32χρονη συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην περιοχή. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 32χρονης, από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις