Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάτια Δανδουλάκη – «Παρά πέντε»: Η πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάτια Δανδουλάκη – «Παρά πέντε»: Η πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη

Κάτια Δανδουλάκη - «Παρά πέντε»: Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες», αρνήθηκε γιατί είχε κλείσει να πρωταγωνιστήσει στην «Βέρα στο Δεξί».

Κάτια Δανδουλάκη – «Παρά πέντε»Την πρόταση που είχε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να παίξει στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη. Όπως είπε η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος της είχε προτείνει να παίξει την Ντάλια, την οποία τελικά υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Σμαράγδα Καρύδη. Η Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες», αρνήθηκε γιατί είχε κλείσει να πρωταγωνιστήσει στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί». «Εκεί ομολογώ ότι έσκασα, γιατί ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, όταν είπε το «όχι».

Όχι. Αυτό που μου έτυχε ήταν να συμφωνήσω να είμαι στο «Βέρα στο δεξί» και την επόμενη μέρα να έρθει ο Καπουτζίδης και να μου προτείνει τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά πέντε». Εκεί ομολογώ ότι έσκασα, γιατί ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία. Και παρόλο που είχα κλείσει σε άλλη δουλειά, είπα στον Γιώργο να μου στείλει το σενάριο για να του πω την άποψή μου. Μόλις το διάβασα, του είπα αμέσως ότι το «Παρά πέντε» θα πάει χρόνια. Ήμουν σίγουρη ότι θα έκανε τεράστια επιτυχία. Αλλά δεν μετάνιωσα ποτέ για το «Βέρα στο δεξί», γιατί μου προσέφερε πολλά η συμμετοχή μου σε αυτή τη σειρά.

Κάτια Δανδουλάκη – «Παρά πέντε»: Παλαιότερη συνέντευξη της ηθοποιού
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις