Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Κάσος: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, συνομίλησε με κατοίκους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Κάσος: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, συνομίλησε με κατοίκους

Μητσοτάκης Κάσος: Στην Κάσο βρίσκεται από το πρωί των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης Κάσος: Στην Κάσο βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια συμβολική επίσκεψη με μηνύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία ενώ είχε και συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Κάσου.

Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ βρισκόταν εν πτήσει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία έγραψε ως λεζάντα: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!». Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, όπου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Κάτοικος της Κάσου δείχνει στον Πρωθυπουργό φωτογραφία των γονιών του

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μητσοτάκης από το ελικόπτερο

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός είχε στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο instagram

Ο… γρίφος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε από την παραμονή των Χριστουγέννων να εννοηθεί πως το ταξίδι του στο Μέτσοβο, την ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Αβέρωφ (1910-1990) θα «πυροδοτήσει» σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε «πηγαδάκια» που είχε χθες με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, οι τελευταίοι του υπενθύμισαν την ατάκα που είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στη Φώφη Γεννηματά, ότι τις σημαντικότερες αποφάσεις του τις λαμβάνει στο βουνό και τον ρώτησαν τι θα πράξει αναφορικά με την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Μητσοτάκης: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω…

– Δημοσιογράφος: Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις