Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Κυρίτσης Ομάδα Δέλτα: Νέα δήλωση μετά το “χτύπημα” του Τόσκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κυρίτσης Ομάδα Δέλτα: Νέα δήλωση μετά το “χτύπημα” του Τόσκα

Γιώργος Κυρίτσης Ομάδα Δέλτα: «Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στον κόσμο, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα» ανέφερε.

Γιώργος Κυρίτσης Ομάδα Δέλτα: Ως «χούλιγκαν με παπιά» χαρακτήρισε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Στον διάλογό του με τον δημοσιογράφο, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε… «Ναι, ήταν σαν χούλιγκαν με παπιά. Δεν είναι η ομάδα Δίας… Η Ομάδα Δέλτα είναι ΜΑΤ. Άλλο ΜΑΤ με παπιά και άλλο η Ομάδα Δίας, που είναι αστυνόμευση. Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του προϊσταμένου τους υπουργού. Πέφταν με τα μηχανάκια μπροστά στο κόσμο ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν ανεξέλεγκτα, έχουν γίνει δίκες, υπάρχουν βίντεο. Και γι αυτό αποφάσισε ο κ. Τόσκας να διαλύσει την ομάδα». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Η Ομάδα Δέλτα ήταν χούλιγκανς με παπιά;» για να απαντήσει ο κ. Κυρίτσης: «Ναι, ήταν χούλιγκανς με παπιά. Γι αυτό συμφωνώ με την εκτίμηση Τόσκα για την διάλυση της ομάδας».

Με παρέμβασή του στη συνομιλία, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ανέφερε: «Τι σας κάνει εντύπωση. Πρίν από μία εβδομάδα έλεγαν μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, αυτοί που έχουν αστυνομικούς να τους φυλάνε. Τώρα ακούω ότι το κακό με την Ομάδα Δέλτα ήταν ότι ήταν ΜΑΤ. Συγνώμη όταν είχατε στήσει τα ΜΑΤ στου Μαξίμου σαν τέτρις δεν σας ενοχλούσαν; Και σας ενοχλεί η Ομάδα Δέλτα; Η οποία πήγαινε να κάνει την δουλειά της και να προστατεύσει τους πολίτες από τους μπαχαλάκηδες».

Για να απαντήσει ο κ. Κυρίτσης: «Εγώ έχω δει την Ομάδα Δέλτα να την πέφτει σε συνταξιούχους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις