Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Υπογραφές στο Σάσεξ για να αφαιρεθούν οι τίτλοι
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Υπογραφές στο Σάσεξ για να αφαιρεθούν οι τίτλοι

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Το αίτημα υποστηρίζει ότι οι κάτοικοι του Σάσεξ δεν πρέπει να αναφέρονται στο διάσημο ζευγάρι ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ – ΧάριΤο δημοτικό συμβούλιο του Μπράιτον αναμένεται να συζητήσει για την απομάκρυνση των τίτλων τους, αφότου χιλιάδες άτομα υπέγραψαν ένα αίτημα που τους χαρακτηρίζει «ηθικά λάθος» και «ασεβείς». Το αίτημα υποστηρίζει ότι οι κάτοικοι του Σάσεξ δεν πρέπει να αναφέρονται στο διάσημο ζευγάρι ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, καθώς οι τίτλοι είναι «εντελώς μη δημοκρατικοί» και «σύμβολο καταπίεσης από την πλούσια ελίτ».

Ο επικεφαλής της εκστρατείας, Τσαρλς Ρος, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.800 υπογραφές, πράγμα που σημαίνει ότι το δημοτικό συμβούλιο του Μπράιτον θα πρέπει να συζητήσει την συγκεκριμένη πρόταση. Ωστόσο, δεν μπορεί να αφαιρέσει τους δύο τίτλους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς δίνονται από την βασίλισσα Ελισάβετ, επομένως το αίτημα καλεί τους αξιωματούχους να σταματήσουν να τους αποκαλούν Σάσεξ στα επίσημα έγγραφα.

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Τι αναφέρει το αίτημα

Το αίτημα αναφέρει: «Οι υπογραφόμενοι απαιτούμε από το δημοτικό συμβούλιο του Μπράιτον και του Χόουβ την απόρριψη των τίτλων του δούκα του Σάσεξ και της δούκισσας του Σάσεξ από τους Χένρι Γουίνδσορ και Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ ως ηθικά λάθος και ασέβεια προς τον νομό του ανατολικού Σάσεξ. Ως κάτοικοι του Μπράιτον και του Χόουβ καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να μην αναφέρεται σε αυτά τα άτομα σε τίτλους που πιστεύουμε πως είναι εντελώς μη δημοκρατικοί και συμβολίζουν την καταπίεση του κοινού από την πλούσια ελίτ. Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο του Μπράιτον δεν θα πρέπει να προσκαλέσει ή να διασκεδάσει αυτά τα άτομα, ούτε να τους φιλοξενήσει πέρα από αυτό που θα έκανε για κάποιον κοινό θνητό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις