Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαραντόνα εξωγήινοι: Κι όμως, ο θρύλος του ποδοσφαίρου το ‘πε κι αυτό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα εξωγήινοι: Κι όμως, ο θρύλος του ποδοσφαίρου το ‘πε κι αυτό

Μαραντόνα εξωγήινοι: Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι εξαφανίστηκε από το σπίτι του για τρεις μέρες, επειδή τον απήγαγαν εξωγήινοι.

Μαραντόνα εξωγήινοι: Απήγαγαν οι εξωγήινοι τον Ντιέγκο Μαραντόνα; Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή του που το είπε αυτό, παραδέχθηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου. «Κάποτε, αφού είχα πιει υπερβολικά πολλά ποτά, έλειπα από το σπίτι για τρεις ημέρες. Γύρισα στο σπίτι και είπα ότι με είχαν απαγάγει UFO. Είπα “με πήραν, δεν μπορώ να σας πω για αυτό”», δήλωσε ο Μαραντόνα σε συνέντευξη στο κανάλι TyC Sports.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε και πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ. «Ήμουν 13 ετών, σε ένα υπόγειο, με μια μεγαλύτερη κυρία. Ήμουν από πάνω και εκείνη διάβαζε μια εφημερίδα», περιέγραψε ο Αργεντινός, που δήλωσε ακόμη ότι ξόδεψε τα πρώτα λεφτά που έβγαλε σε μια πιτσαρία, με τη μητέρα του. «Ένιωθα σαν τον Μπιλ Γκέιτς και εκείνη έμοιαζε με τη βασίλισσα Σοφία», δήλωσε. Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιους θα καλούσε σε ένα δείπνο, απάντησε: «Τους Φιντέλ Κάστρο, Ούγκο Τσάβεζ, Λούλα, και τους πρώην προέδρους της Αργεντινής Νέστορ Κίρχνερ, Αλμπέρτο Φερνάντες, Κριστίνα Κίρχνερ».

Η ανησυχία της κόρης του

Την περασμένη εβδομάδα ο Αργεντίνος σταρ κέρδισε τη νομική διαμάχη ενάντια στον κολοσσό της μόδας Dolce&Gabbana, που θα υποχρεωθεί να του καταβάλλει 77.000 δολάρια επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του χωρίς άδεια. Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα η κόρη του, Τζιανίνα, είχε εκφράσει ανησυχία για την υγεία του πατέρας της.

Η 30χρονη κόρη του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σημείωσε:

«Δεν πεθαίνει γιατί το έχει αποφασίσει το σώμα του, πεθαίνει μέσα του και δεν το αντιλαμβάνεται». «Προσευχηθείτε. Σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ», ανέφερε σε σειρά αναρτήσεων που έκανε στα social media. Ο Μαραντόνα, ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις της κόρης του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι καλά στην υγεία του και απείλησε να την αποκληρώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις